Kapelle, Wemeldingse Zandweg 7

Type woning:Vrijstaande woning

Plaats: Kapelle
Waarde: € 269.000
Bouwjaar: 1939
Perceel: 670 m²
Inhoud: 355 m³
Kamers: 5

Beschrijving:

Buiten het dorp gelegen vrijstaande jaren ’30 woning met aangebouwde garage en zowel aan voor als achterzijde vrij uitzicht over weilanden of boomgaarden. Het geheel staat op een perceel van 670m2 eigen grond en heeft een slaap- en badkamer op de begane grond. Wel dient de potentiële koper rekening te houden met een investering om deze woning te laten voldoen aan het huidige luxe en comfort. Neemt niet weg dat dit een prachtige plek is, die niet veel aangeboden wordt en er bovendien veel mogelijkheden zijn om hier uw droomhuis te realiseren.

Begane grond:

Hal/entree met meterkast, trapopgang met daaronder praktische trapkast. Vanuit de hal toegang tot de L-vormige woonkamer met aparte eethoek. De zithoek is aan de voorzijde gerealiseerd met open haard, glas-in-lood ramen en balkenplafond! De gesloten keuken heeft een bijzonder fraai zicht op zowel de achtertuin als het ‘boerenland’. De keuken is uitgevoerd in eiken en heeft een oven, afzuigkap, 4-pits gaskookplaat en ruime koel-/vriescombinatie. Aansluitend aan de keuken een praktische werkkamer (eventueel slaapkamer) met eveneens het prachtige uitzicht. Het achterportaal geeft toegang tot het toilet en de badkamer met ligbad, douche en wastafel. De garage is aan de linkerzijde van de woning aangebouwd evenals een 2-tal schuren aan de achterzijde van de woning, waarvan één schuur een zolder bezit waar de opstelling is van de Cv-ketel. De achtertuin is grotendeels aan moestuin ingericht en een groot terras. Hier zijn uiteraard legio mogelijkheden. Aan de voorzijde is er een oprit met parkeergelegenheid aanwezig.

1e verdieping:

Overloop met toegang tot een 2-tal slaapkamers aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde bevindt zich de royale ouderslaapkamer met vaste kastenwand en wastafel.

2e verdieping:

Via vlizotrap bereikbare bergzolder.

Bijzonderheden:

gedeeltelijk voorzien van rolluiken – bouwjaar 1939 en in spouw gebouwd! – Nu de kans om in het buitengebied te wonen en een woning te creëren die aan uw wensen voldoet! – Oplevering zal in onderling overleg met opdrachtgever geschieden (kan spoedig!)

Foto’s