Lange Hei 21, Sprundel

Plaats: Lange Hei 21, Sprundel 2
Type woning: Bedrijfspand
Waarde: € 295.000 k.k. / € 2.350 / mnd
Bouwjaar:
2007
Perceel:
1.430 m²
Oppervlakte:
743 m²
Oppervlakte bedrijfshal: 675 m²

Beschrijving:

Representatief vrijstaand bedrijfspand met bedrijfshal, kantoor en kantine gelegen op het goed bereikbare bedrijventerrein “De Nijverhei” te Sprundel. Het verhuurbaar vloeroppervlak bedraagt: hal circa 675 m², kantine begane grond met pantry circa 34 m², kantoor op de 1e verdieping: circa 34 m². Aan de voorzijde van het pand is er ruim parkeergelegenheid.

Indeling:

Begane grond:
Entree in kantine met tegelvloer, spachtelputz wandafwerking en systeemplafond. De kantine is voorzien van een keukenblok met koelkast, werkkast en toiletruimte. Vaste trapopgang naar 1e verdieping.

1e Verdieping: (houten verdiepingsvloer)
Kantoor (ca 6.00 x 5.50m.) met laminaatvloer, spachtelputz wandafwerking en systeemplafond. In het kantoor bevindt zich een C.V. kast. Vanuit het kantoor heeft u zicht op de bedrijfshal.

Huurvoorwaarden:

Betaling:
Per maand bij automatische vooruitbetaling.

Garantie:
Waarborgsom; 3 maanden huur te verhogen met de omzetbelasting.

Index:
Jaarlijkse huuraanpassing conform CPI index, Alle huishoudens, totaal basis 2006=100

Overeenkomst:
ROZ huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW een en ander met de Algemene Bepalingen.

Omzetbelasting:
Alle hier genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting. Tevens wordt ervan uitgegaan dat de verhuurder kan opteren voor met omzetbelasting (BTW) belaste verhuur.

 Foto’s